Bezorgen

Lieve vrijwilliger,

Houd jij van auto rijden of wellicht op een brommer dan zoeken wij jou. Ook is het dan handig dat je goed de weg weet in Uithoorn maar ook de omliggende gebieden. Denk aan de Kwakel, Aalsmeer of Amstelveen.

Wij werken namelijk bij Brownies&downieS Uithoorn. Dat is een lunchroom waar mensen met een verstandelijke beperking werken en of een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zoals wel bekend is is het restaurant gesloten. Dat vinden wij uiteraard enorm jammer. Want wij serveren graag onze overheerlijk gerechten aan onze gasten.

Gelukkig kan iedereen nog wel onze welbekende brownies bestellen en afhalen. Ook kan dat met onze sandwiches, salades, smoothies enz.
Al dat heerlijks maken wij dan klaar en geven dat mee in een mooi gepersonaliseerd tasje. Maar wat zou het fijn zijn als wij dit ook bij de mensen thuis kunnen brengen. Dan kunnen er nog meer mensen genieten en kunnen wij ons geliefde werk doen. Mensen blij maken.

Denk je nou dat lijkt mij erg leuk om te doen dan kan je contact opnemen met Patricia van Gunst 0641520164 of mail naar:
uithoorn@browniesanddownies.nl

Alvast bedankt en hopelijk tot snel.
Lieve groet van het team van Brownies&downieS.

Geplaatst door: Patricia

Terug

Reageren?

Wil je reageren op deze oproep? Klik dan op 'Reageer' om de verbinding te maken.