Zoeken


Trefwoord

Plaats

Soort oproep

25 oproepen gevonden

Rummicub maatje gezocht

We moeten nog even volhouden. Wie vindt het leuk om met mijn vader een potje rummicub te komen spelen bij mijn ouders thuis? Hij mist de sociale contacten van de dagopvang. Na vaccinatie gaat hij weer graag daarheen. ...lees meer »

geplaatst door: Andrea

Hulp bij boodschappen gezocht

Woon je in (de buurt van) Abcoude? Kan je 1 keer per week boodschappen doen? Mijn moeder zoekt hulp en daarmee help je mij als mantelzorger ook! Neem gerust contact op. Alvast bedankt.

geplaatst door: Olivia

Bezorgen

Lieve vrijwilliger, Houd jij van auto rijden of wellicht op een brommer dan zoeken wij jou. Ook is het dan handig dat je goed de weg weet in Uithoorn maar ook de omliggende gebieden. Denk aan de Kwakel, Aalsmeer of Amstelveen...lees meer »

geplaatst door: Patricia

Spelletjes of wandelen met mijn ouders

Wie wil ons ondersteunen? Mijn vader ging naar dagopvang 4x per week. Nu door corona niet. Hij verveelt zich. Samen naar buiten met de rolstoel is zwaar voor mijn moeder. Toch willen ze eruit. Pa speelt graag rummicub...z...lees meer »

geplaatst door: Andrea

Met spoed woonruimte voor mama met 2 kleine kindjes.

Wij zijn met spoed op zoek naar woonruimte. Het liefste vast, maar als er alleen tijdelijk is is ook goed.

geplaatst door: Tahirah

Luisterend oor, ik vind het fijn naar u te luisteren en even te praten

Door de corona crisis bent u wellicht vaker alleen en mist u gesprekken met familieleden en vrienden. Als u behoefte heeft aan een gesprek, het mag over van alles gaan, dan kunt u mij bellen. Gewoon even praten met iemand ov...lees meer »

geplaatst door: Marieke

Hulp aangeboden in Mijdrecht, Wilnis

Heb je behoefte aan een luisterend oor, aan iemand die boodschappen doet, medicijnen ophaalt of is er iets anders waar ik je mee kan helpen? Ik hoor het graag, Marten.

geplaatst door: Marten

Huiswerkbegeleiding De Inhaalslag (Digitaal)

Huiswerkbegeleiding De Inhaalslag is onderdeel van Jongerenwerk De Ronde Venen. Normaal gesproken wordt er in de bibliotheek in Mijdrecht en bij De Trekvogel (karekiet 49) huiswerkbegeleiding gegeven op afspraak door stagiaires e...lees meer »

geplaatst door: Christiaan

Hulp in Abcoude gezocht?

Ik zou graag voor u wat boodschappen willen halen, een (digitaal) spelletje willen spelen, medicijnen ophalen of huisdier uitlaten. Daarnaast ben ik fysiotherapeut en zou voor u altijd een persoonlijk beweegprogramma kunnen maken...lees meer »

geplaatst door: Emma

Hulp aangeboden in Wilnis

Kunt of durft u niet meer naar buiten? Ik wil u helpen met de hond uitlaten, medicijnen ophalen of een brief posten bijvoorbeeld. Marieke

geplaatst door: Marieke

Hulp aangeboden in corona tijd

Als ik u kan helpen met het halen van boodschapjes of ophalen van medicijnen, laat het maar weten. Hartelijke groet,Ingrid (De Hoef)

geplaatst door: Ingrid

Hulp aangeboden in Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen

Heb je hulp nodig bij boodschappen doen, schoonmaken of andere klusjes, ik sta voor je klaar!

geplaatst door: Christiaan

hulp bij vervoer, boodschappen doen, luisterend oor

Ik wil graag mensen die aan huis gekluisterd zijn, helpen bij boodschappen, tuinonderhoud, vervoer, etc

geplaatst door: Wim

Voor ouderen mensen in Vinkeveen

Ik wil u helpen met boodschappen doen of de hond uitlaten in Vinkeveen

geplaatst door: Rineke

Oudere vervoer

wil uw graag met vervoer helpen naar supermarkt of andere winkels ook dokter en ziekenhuis bezoek kan geregeld worden als nodig is is ook vervoer naar familie kan ik uw helpen groetjes Gerard kuylenburg

geplaatst door: Gerard