Zoeken


Trefwoord

Plaats

Soort oproep

29 oproepen gevonden

Spelletjes of wandelen met mijn ouders

Wie wil ons ondersteunen? Mijn vader ging naar dagopvang 4x per week. Nu door corona niet. Hij verveelt zich. Samen naar buiten met de rolstoel is zwaar voor mijn moeder. Toch willen ze eruit. Pa speelt graag rummicub...z...lees meer »

geplaatst door: Andrea

Met spoed woonruimte voor mama met 2 kleine kindjes.

Wij zijn met spoed op zoek naar woonruimte. Het liefste vast, maar als er alleen tijdelijk is is ook goed.

geplaatst door: Tahirah

Luisterend oor, ik vind het fijn naar u te luisteren en even te praten

Door de corona crisis bent u wellicht vaker alleen en mist u gesprekken met familieleden en vrienden. Als u behoefte heeft aan een gesprek, het mag over van alles gaan, dan kunt u mij bellen. Gewoon even praten met iemand ov...lees meer »

geplaatst door: Marieke

Hulp aangeboden in Mijdrecht

Goedendag, ik ben Sandra, 43 jaar en woon in Mijdrecht. Als u hulp nodig heeft, of het leuk vindt een (online) spelletje te doen, laat het me maar weten. Ik denk en doe graag met u mee. Hartelijke groet, Sandra

geplaatst door: Sandra

tuinpoort repareren

De tuinpoort is beschadigd en kan niet meer op slot waardoor de kinderen niet in de tuin kunnen spelen. Heel graag hulp van een handige klusser!

geplaatst door: Jose

Hulp aangeboden in Mijdrecht, Wilnis

Heb je behoefte aan een luisterend oor, aan iemand die boodschappen doet, medicijnen ophaalt of is er iets anders waar ik je mee kan helpen? Ik hoor het graag, Marten.

geplaatst door: Marten

Huiswerkbegeleiding De Inhaalslag (Digitaal)

Huiswerkbegeleiding De Inhaalslag is onderdeel van Jongerenwerk De Ronde Venen. Normaal gesproken wordt er in de bibliotheek in Mijdrecht en bij De Trekvogel (karekiet 49) huiswerkbegeleiding gegeven op afspraak door stagiaires e...lees meer »

geplaatst door: Christiaan

Hulp in Abcoude gezocht?

Ik zou graag voor u wat boodschappen willen halen, een (digitaal) spelletje willen spelen, medicijnen ophalen of huisdier uitlaten. Daarnaast ben ik fysiotherapeut en zou voor u altijd een persoonlijk beweegprogramma kunnen maken...lees meer »

geplaatst door: Emma

Hulp aangeboden in Wilnis

Kunt of durft u niet meer naar buiten? Ik wil u helpen met de hond uitlaten, medicijnen ophalen of een brief posten bijvoorbeeld. Marieke

geplaatst door: Marieke

Hulp aangeboden in corona tijd

Als ik u kan helpen met het halen van boodschapjes of ophalen van medicijnen, laat het maar weten. Hartelijke groet,Ingrid (De Hoef)

geplaatst door: Ingrid

Hulp aangeboden in Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen

Heb je hulp nodig bij boodschappen doen, schoonmaken of andere klusjes, ik sta voor je klaar!

geplaatst door: Christiaan

hulp bij vervoer, boodschappen doen, luisterend oor

Ik wil graag mensen die aan huis gekluisterd zijn, helpen bij boodschappen, tuinonderhoud, vervoer, etc

geplaatst door: Wim

Voor ouderen mensen in Vinkeveen

Ik wil u helpen met boodschappen doen of de hond uitlaten in Vinkeveen

geplaatst door: Rineke

Oudere vervoer

wil uw graag met vervoer helpen naar supermarkt of andere winkels ook dokter en ziekenhuis bezoek kan geregeld worden als nodig is is ook vervoer naar familie kan ik uw helpen groetjes Gerard kuylenburg

geplaatst door: Gerard

Radioprogramma "You'll Never Walk Alone"

IVI (Inwoners Voor Inwoners) en RTV Ronde Venen werken samen door een speciale radio uitzending te maken voor de inwoners van De Ronde Venen in deze gekke tijd. Er zal lokale informatie m.b.t. de corona-crisis te horen zijn, ma...lees meer »

geplaatst door: IVI