Zoeken


Trefwoord

Plaats

Soort oproep

39 oproepen gevonden

Bizarre tijd

Het is een bizarre tijd en we weten nog niet wat er allemaal op ons af gaan komen. Het kan voelen alsof je de grip kwijt bent. Het is een tijd van meebuigen, flexibel zijn en vooral van bezinning. Mocht je behoefte hebben om hier...lees meer »

geplaatst door: Yvonne

Ondersteuning divers

Als inwoner van Uithoorn met een auto bied ik bij dezen mijn hulp aan. Een praatje, een boodschap, een pan soep of bijvoorbeeld Uw hond uitlaten. Ik ben graag bereid mensen die het nodig hebben in deze bijzondere tijd te steunen!...lees meer »

geplaatst door: Karien

Corona

Ik kan me goed voorstellen dat u met iemand wilt praten over corona. Er zijn vast vragen of misschien wilt u gewoon eens weten hoe iemand anders erover denkt. Neem maar gerust contact met me op. Dat zou leuk zijn.

geplaatst door: Tom

Boodschappen en/of medicijnen ophalen

Als u medicijnen nodig hebt of boodschappen dan wil ik dit graag voor u doen

geplaatst door: Jose

hulp aan oudere

voor alle hulp met vervoer naar supermarkt en andere winkels of dokter en ziekenhuis ben ik beschikbaar

geplaatst door: Gerard

Uithoorn

Ik bied aan om binnen Uithoorn boodschappen te doen en medicijnen op te halen.

geplaatst door: Gerda

boodschappen doen

beste mensen, Ik kan voor jullie boodschappen doen. Ik doe dat het liefst in de meerwijk in Uithoorn.

geplaatst door: Sylvia

Boodschappen, huishoudelijke klusjes etc.

Mocht je hulp nodig hebben bij boodschappen, bepaalde klusjes etc., neem gerust contact op!

geplaatst door: Christiaan

Corona hulp

Hallo allemaal. Bij deze wil ik mij graag aanbieden bij helpen van mensen die de straat niet opgaan inverband het corona virus. Wat kan ik allemaal voor u doen. Ik kan boodschappen voor u doen Ik kan u hond uitlaten. ...lees meer »

geplaatst door: Denise