Zoeken


Trefwoord

Plaats

Soort oproep

39 oproepen gevonden

Hulp aangeboden in Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen

Heb je hulp nodig bij boodschappen doen, schoonmaken of andere klusjes, ik sta voor je klaar!

geplaatst door: Christiaan

hulp bij vervoer, boodschappen doen, luisterend oor

Ik wil graag mensen die aan huis gekluisterd zijn, helpen bij boodschappen, tuinonderhoud, vervoer, etc

geplaatst door: Wim

Voor ouderen mensen in Vinkeveen

Ik wil u helpen met boodschappen doen of de hond uitlaten in Vinkeveen

geplaatst door: Rineke

Div. Hulp bij boodschappen, Vervoer en huisdieren etc.

Mocht U hulp nodig hebben bij bovenstaande onderwerpen ben ik telefonisch, per mail of Whatsapp up te bereiken

geplaatst door: Ans

Div. Hulp bij boodschappen, Vervoer en huisdieren etc.

Mocht U hulp nodig hebben bij bovenstaande onderwerpen ben ik telefonisch, per mail of Whatsapp up te bereiken

geplaatst door: Ans

Helpen

Ik werk in de kinderopvang, en ben door het Corona virus ook meer thuis dan normaal, omdat er minder kinderen zijn. Graag bied ik mijn hulp aan voor wie dat nodig heeft, boodschappen doen, medicijnen ophalen, Ik woon op de Heijer...lees meer »

geplaatst door: Mirjam

Oudere vervoer

wil uw graag met vervoer helpen naar supermarkt of andere winkels ook dokter en ziekenhuis bezoek kan geregeld worden als nodig is is ook vervoer naar familie kan ik uw helpen groetjes Gerard kuylenburg

geplaatst door: Gerard

Help

Hello I'm 26 years old and I'm from Poland. I do speak English and with pleasure I can help you with daily things to do in this corona virus situation. Things at which I can help you : Walk a dog Do shopping Pick up medicines...lees meer »

geplaatst door: Dominika

Hulp aangeboden

Ik wil graag helpen met klusjes buiten de deur. Ik woon in Mijdrecht Gr. Karin

geplaatst door: Karin

Hulp nodig?

Mijn naam is Karin. Zoekt u iemand voor het doen van uw boodschappen, het ophalen van medicijnen, een kaart posten of uw hond uitlaten. Kortom alles wat buiten de deur is, dan bied ik graag mijn diensten aan. Ik woon in Vinkeveen...lees meer »

geplaatst door: Karin

Boodschappen doen of medicijnen ophalen Mijdrecht

Hallo, Heeft u boodschappen nodig maar kunt u of durft u deze niet zelf te halen. Ik neem ze graag voor u mee en breng ze bij u thuis. Dit geldt natuurlijk ook voor medicijnen. Hartelijke groet, Vera

geplaatst door: Vera

Helpen

Ik wil heel graag boodschappen voor u doen en hond uilaten . Same zijn we sterk Gr. Luis Mendes

geplaatst door: L

Luisterend oor

Als je eenzaam bent in deze tijd of een praatje wil maken dan wil ik je bellen. Hoor het graag. Liefs Gea

geplaatst door: Gea

Ieder mens heeft een verhaal zeker ook nu in onzekere tijden

We beleven onzekere tijden. Onzekerheid voedt onze angst en gevoelens van machteloosheid en somberheid. Eenzaamheid ligt op de loer vanwege het verminderde sociale contact. Ieder mens heeft zijn eigen verhaal en wil dat graag kun...lees meer »

geplaatst door: Monique

Bizarre tijd

Het is een bizarre tijd en we weten nog niet wat er allemaal op ons af gaan komen. Het kan voelen alsof je de grip kwijt bent. Het is een tijd van meebuigen, flexibel zijn en vooral van bezinning. Mocht je behoefte hebben om hier...lees meer »

geplaatst door: Yvonne