Zoeken


Trefwoord

Plaats

Soort oproep

47 oproepen gevonden

Wie kan ik helpen in Abcoude?

Ik zou heel graag mijn steentje bij willen dragen aan ouderen die net zelf hun boodschapjes kunnen doen of wat gezelschap kunnen gebruiken.

geplaatst door: Linda

Voor ouderen mensen in Vinkeveen

Ik wil u helpen met boodschappen doen of de hond uitlaten in Vinkeveen

geplaatst door: Rineke

Div. Hulp bij boodschappen, Vervoer en huisdieren etc.

Mocht U hulp nodig hebben bij bovenstaande onderwerpen ben ik telefonisch, per mail of Whatsapp up te bereiken

geplaatst door: Ans

Div. Hulp bij boodschappen, Vervoer en huisdieren etc.

Mocht U hulp nodig hebben bij bovenstaande onderwerpen ben ik telefonisch, per mail of Whatsapp up te bereiken

geplaatst door: Ans

Helpen

Ik werk in de kinderopvang, en ben door het Corona virus ook meer thuis dan normaal, omdat er minder kinderen zijn. Graag bied ik mijn hulp aan voor wie dat nodig heeft, boodschappen doen, medicijnen ophalen, Ik woon op de Heijer...lees meer »

geplaatst door: Mirjam

Oudere vervoer

wil uw graag met vervoer helpen naar supermarkt of andere winkels ook dokter en ziekenhuis bezoek kan geregeld worden als nodig is is ook vervoer naar familie kan ik uw helpen groetjes Gerard kuylenburg

geplaatst door: Gerard

Help

Hello I'm 26 years old and I'm from Poland. I do speak English and with pleasure I can help you with daily things to do in this corona virus situation. Things at which I can help you : Walk a dog Do shopping Pick up medicines...lees meer »

geplaatst door: Dominika

Radioprogramma "You'll Never Walk Alone"

IVI (Inwoners Voor Inwoners) en RTV Ronde Venen werken samen door een speciale radio uitzending te maken voor de inwoners van De Ronde Venen in deze gekke tijd. Er zal lokale informatie m.b.t. de corona-crisis te horen zijn, ma...lees meer »

geplaatst door: IVI

Hulp aangeboden

Ik wil graag helpen met klusjes buiten de deur. Ik woon in Mijdrecht Gr. Karin

geplaatst door: Karin

Divers hulp aangeboden

Heeft u hulp nodig bij het doen van boodschappen, het ophalen van medicijnen of iets anders wat u zelf niet lukt? Dan help ik u graag! Groetjes Marleen

geplaatst door: Marleen

Kan ik u helpen met boodschappen doen

Graag zou ik iemand helpen die zelf geen boodschappen kan doen. Ik woon in Mijdrecht. Joke

geplaatst door: Joke

Hulp nodig?

Mijn naam is Karin. Zoekt u iemand voor het doen van uw boodschappen, het ophalen van medicijnen, een kaart posten of uw hond uitlaten. Kortom alles wat buiten de deur is, dan bied ik graag mijn diensten aan. Ik woon in Vinkeveen...lees meer »

geplaatst door: Karin

Gesprekje nodig?

Bent u (veel) alleen en heeft u behoefte aan contact? Ik wil u bellen een paar keer per week om een gesprekje met u te hebben over wat u bezig houdt. Dit mag natuurlijk ook iets vrolijks zijn naast de zorgen die u misschien heeft...lees meer »

geplaatst door: Agnes

Boodschappen doen of medicijnen ophalen

Hallo, Heeft u boodschappen nodig maar kunt u of durft u deze niet zelf te halen. Ik neem ze graag voor u mee en breng ze bij u thuis. Dit geldt natuurlijk ook voor medicijnen. Hartelijke groet, Vera

geplaatst door: Vera

Hulp nodig??

Hai, ik ben Ilona. Heeft u hulp nodig bij het één of andere, ik sta graag voor u klaar! Boodschapjes, klusjes etc. Alles met gepaste afstanden????

geplaatst door: Ilona